ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ

Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, πάντα με την εγγύηση της Family House

ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ


Τροχοβίλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έτοιμα ή προκατασκευασμένα σπίτια. Εσείς επιλέξτε την καινούρια τροχοβίλα που ταιριάζει στον χώρο σας.

Η χρήση τεχνολογίας αιχμής, η ποιότητα υλικών και η υψηλή εξειδίκευση των εργαζομένων είναι μερικά από τα μότο που έχουμε θέσει ως εταιρεία, για την παραγωγή του επιπέδου της ποιότητας, της καινοτομίας και στις προσιτές τιμές για όλα τα σπίτια μας.

Οι τροχοβίλες μας προσφέρουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Γρήγορη Ολοκλήρωση & Μεταφορά

  • Αντισεισμική προστασία

  • Σταθερότητα κατασκευής

  • Πρωτοποριακή ποιότητα κατασκευής


Οι Τροχοβίλες είναι κατασκευασμένες με πρωτοποριακές μεθόδους και ποιότητα υλικών που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Η αντοχή στον χρόνο και η εργονομία είναι μόνο μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστίκα τους.

Είπαν για εμάς

  • Μόνο τα συγχαρητήρια μας θα θέλαμε να εκφράσουμε στον κ. Αβραμίδη. Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη γερή και όμορφη κατασκευή, από τα σωστά και κατάλληλα υλικά στο εσωτερικό και εξωτερικό του σπιτιού. Αποκτήσαμε ένα πανέμορφο σπιτάκι γρήγορα και οικονομικά. Σας συνιστούμε ανεπιφύλαχτα τη FAMILY HOUSE για την κατασκευή και του δικού σας «ονείρου» ... Οικ. Ν.Σπυρόπουλου
  • Θέλω να ευχαριστήσω τον Γ. Αβραμίδη (γενικό διευθυντή) της εταιρίας Familyhouse για την συνεχής στήριξη και για το ενδιαφέρον του για την κατάσταση του σπιτιού μετά απ την αποπεράτωση του και μέχρι σήμερα με το ίδιο ζήλο και αφοσίωση γ' αυτό που κάνει - κ' αυτό δεν το συναντάμε στους δύσκολους σημερινούς καιρούς. Και πάλι ευχαριστώ. Θάνος Ανδριάς
scroll up